loading

A Suzuki elhozza a jövőt!

Tudja meg cikkünkből, hogyan gondolkozik a Suzuki az autóipar jövőjéről!

Az autópiac trendjeihez, és a környezettudatosság elterjedésének köszönhetően a világ autómárkái gőzerővel kezdtek neki az elektromosításnak. A Suzuki állásfoglalása ebben a kérdésben a 12 Voltos hibrid rendszer kidolgozása és bevezetése.

A fenntartható fejlődés egyértelműen folyamatos fejlesztéseket követel, melyeket a Suzuki emberi léptékben, alternatív módon képzel el. A teljes elektromos átállásra sok évtizedet kell még várni, azonban sok gyártó drasztikusabb megoldásokkal képzeli el az energiahatékonyság megvalósítását.

A gyártó legfrissebb motorját és hibrid hajtású járműveit az Automotiv Magyarország szakkiállításon mutatta beA 12 Voltos integrált indító generátorral ellátott, innovatív technológia egyszerre csökkenti a szén-dioxid-kibocsátás mértékét és javítja az üzemanyag takarékosságot. 

Ez a környezettudatos újítás nem pusztán technológia, hanem a Suzuki irányelveinek és szellemiségének tökéletes leképezése. A hibrid modellek nem sokkal drágábbak, mint benzines kollégáik, viszont ugyanolyan tökéletes és biztonságos vezetési élményt nyújtanak! 

Kattintson a gombra és ismerje meg hibrid modelljeinket!

 Megnézem a hibrideket!

Kapcsolatfelvétel