loading

Csúcson a Suzuki!

2019-ben a Suzuki 16,32 százalékos részesedést ért el a magyar autópiacon, elsősorban a rendkívül népszerű Vitarának és SX 4 S-Crossnak köszönhetően!

A 2019-es naptári évben összesen 25.766 Suzuki modellt regisztráltak a piacon, melynek köszönhetően a Suzuki már zsinórban negyedik éve vezeti az újautó értékesítést hazánkban!

A japán márka piaci részesedése a tavalyi évhez képest 2,2 százalékkal nőtt, így ismét rekordnak számító értékesítéssel zárta a tavalyi évet. A magyar autópiac egyébként volumenben több, mint 15 százalékkal bővült, a Suzuki pedig ezen belül több, mint 33%-os bővülésnek örülhet, mely így a kiemelkedően sikeres 2008-as évet is túlszárnyalja!


A magyarok legkedveltebb autói is Suzuki modellek!

A haza újautó piacot magasan vezeti a Magyarországon gyártott Suzuki Vitara, mely a SUV-szegmensben több, mint 20%-os részesedéssel zárt. A modellből összesen 12.106 darabot regisztráltak. 


A Suzuki SX4 S-Cross is tarolt, hiszen az alsó-középkategóriás szegmens vezetője a második helyen zárt a legtöbbet eladott modellek listáján. Ebből a szintén Magyarországon gyártott formás crossoverből 9246 talált új gazdára!Köszönjük, hogy részesei voltak a Suzuki és a mi sikerünknek, 2020-ban pedig reméljük, további növekedéshez tudjuk segíteni márkánkat! Kapcsolatfelvétel