loading
Suzuki Swift Hibrid

Suzuki Hibrid hajtás 2020-tól Magyarországon is!

Hamarosan érkeznek hazánkba a Suzuki hibrid hajtású modelljei, melyekkel nem csak gazdaságosabban közlekedhet, de a környezetet is óvhatja!

Ismerje meg a Suzuki hibrid modelljeit!A Suzuki is halad a korral, így a 2017-ben Japánban már bemutatott hibrid modellváltozatok 2020-ra hazánkba is megérkeznek! 

A rendszer kialakításakor és a modellek átformálásakor a fogyasztás csökkentését és a helytakarékosságot tartották szem előtt a japán márka mérnökei. A megújult Swiftbe és Ignisbe került Smart Hybrid Vehicle rendszerben a benzinmotor működését egy villanymotor és egy nagy hatékonyságú lítiumion akkumulátor segíti, hogy tökéletes legyen a vezetési élmény és gazdaságos az utazás.A motor működésének alapelvei:

1. Megállás után a motor leáll, az elektromos berendezések azonban tovább működnek az akkumulátorokról, melynek köszönhetően az autó üzemanyagot takarít meg.

2. Az elindulás során az integrált villanymotor segít újraindítani a benzinmotort, mintegy indítómotorként funkcionál. Ez a villanymotor (ISG) segít a benzinmotornak a gyorsításnál is, ezzel tovább csökkentve a fogyasztást. 

3. Az ISG lassításkor sem tétlenkedik, az autó mozgási energiáját folyamatosan elektromos árammá alakítja, mely így igazán hatékonyan tölti az akkumulátort. 
Ha szeretne többet meg tudni hibrid modelljeink elérhetőségéről, forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel