loading
Új Suzuki Tanulmányautók

Két új tanulmányautóval érkezik a Suzuki!

A tokiói autószalon alkalmából a Suzuki két új tanulmányautót is bemutat. Az egyik egy teljesen elektromos városi kisautó, a másik pedig egy fejlett vezetési asszisztenssel ellátott minibusz. Ismerje meg őket!

A Suzuki idén arra helyezi a hangsúlyt, hogy haladjon a korral. Ezzel szorosan összefügg, hogy a hamarosan bemutatásra kerülő Suzuki Hanaréban olyan fejlett és innovatív robottechnológiát találhatunk, mely lehetővé teszi, hogy vezetőre se legyen szükség az üzemeltetéséhez.

Bár egy igazi klasszikusra minibuszra hajaz az új modell, ennek a technológiának köszönhetően utasai úgy élvezhetik majd szabadidejüket, ahogy eddig korábban soha.

Nem lehet véletlen a névválasztás sem, hiszen a Hanare szó jelentése japánul nyaraló. Az innovációnak köszönhetően az utasoknak nem kell a hosszú órás vezetések fáradalmaival törődni, nyugodtan hátradőlhetnek az autóban, és élvezhetik a kényelmes belső teret.   
A másik hamarosan debütáló modell a Waku SPO, amely egy nagyon kompakt, két ajtós városi kisautó, ráadásul plug-in hibrid kiszerelésben. 

Az igazán különleges újítás a Waku SPO-ban elhozza a jövőt is, hiszen egy gombnyomásra átalakíthatjuk az autó külsejét (a hűtőmaszkot) és belsejét (a vezérpanelen megjelenő információk mennyiségét és grafikáit) is.

Bár egyelőre nincs hír arról, hogy az modellek mikor fognak a gyártósorra kerülni, és hogy hol lesznek bevezetve, érdemes rajta tartanunk a szemünket a Suzuki innovációin, mert ez a fejlesztési hullám valószínűleg hamarosan Európába is elér!


 

Kapcsolatfelvétel