loading

Hamarosan itt az új Jimny!

Ismerje meg a Suzuki méltóan elismert és egyre népszerűbb új modelljét, a Jimny-t! 2019-ben Magyarországon is mindenkit lenyúgöz majd ez a kifinomult, mégis robosztus városi terepjáró.

Jimny - SUV, mely Új dimenziókat nyit a Suzuki előtt


Egyedi színvilágával, kifinomult vonalaival és robosztusságával a Jimny egy tényleg minden szemet azonnal megnyerő városi terepjáró. 

Persze nem csak külsőre lenyűgöző ez a SUV! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a 2019-es Világ Év Autója (World Car Awards) versenyen első helyen végzett a Városi Kisautó kategóriában. Ennek a sikernek köszönhetően a Suzuki az egyetlen márka, mely három egymást követő évben is a dobogóra állíthatott 1-1 modellt ebben a kategóriában. 

De nézzük is meg közelebbről a bajnokot:


Négykerék meghajtásának köszönhetően jövőbeli vezetőinek nem kell félnie semmilyen út- és időjárásviszonytól, hiszen ez a remek teljesítményű terepjáró a legnehezebb körülményekkel is könnyedén megbírkózik. 

A Jimny 1,5 literes benzinmotorral kerül a piacra, automata- és kéziváltós variációkban, így tartóssága garantált.

Az alapmodell felszereltségéhez tartozik majd a már jól megszokott és bejáratott Ignis-kormány, a megvilágított műszerfali kijelzők, a klímapanel és a bluetooth-os rádió. Fekete belseje visszafogott, mégis nagyon esztétikus, nagy rakterének köszönhetően pedig nem csak gyönyörű, de igazán sokoldalú járműnak is tekinthető. 

Szögletes lökhárítóperemei és motorházteteje, valamint kifinomult hűtőrácsa tovább növeli esztétikusságát. 

Ez a gyönyörű városi terepjáró kedvezményes bevezetőáron, 5.390.000 Ft-tól lehet az öné!