loading
WagonR

Európába is érkezhet az új WagonR!

A régebben Európában is népszerű WagonR-ből 2019 elején új modellváltozatot jelentetett meg a Suzuki Indiában, és a hírek szerint az európai piacra is bevezethetik az új verziót!

A WagonR+ gyártását megszüntették Ázsiában, és az elavult modellt egy frissült, új verzióval váltották fel. 

Ez a modell a kisebb autók kedvelőinek lehet tökéletes választás még úgy is, hogy régi változatához képest minden irányba megnövekedtek a méretei. A több, mint 10 centivel hosszabb és szélesebb verziónak a tengelytávját is megemelték 3,5 centiméterrel, ami nagyobb helyet biztosít az utasoknak és a rakománynak.

Annak ellenére hogy az autó nagyobb lett, mint elődje, a tervezők és a mérnökök figyeltek a trendekre és a praktikus használhatóságra is, így az új modellen könnyítettek is közel 30 kilót. A teljes súly 800-850 kiló között mozog attól függően, hogy milyen motorral és extrákkal szeretnénk magunkénak tudni. 

A Wagon R+ elektromos verzióját egyébként már gyártják Japánban, ennek európai piacra importálásáról azonban nem lehetett olvasni, mióta kigördült a gyártósorokra a modell.

Természetesen a WagonR bevezetésére is várni kell, és nem vehető biztosnak, hogy a kisautók piacán egyébként elég nagy palettát felmutató Suzuki úgy fogja gondolni, hogy megéri a cégnek ez a beruházás. 

Ha kíváncsi lenne, milyen az új WagonR, itt megnézheti pár képen:

Tekintse meg többi hírünket is!