loading
BoosterJet modellek, a Suzuki Kőnignél!

Suzuki BoosterJet - Minden megvan bennük és még annál is több!

Ismerje meg a legjobb BoosterJet modelleket a Suzuki Kőnignél!

Érezze a különbséget!Az új BoosterJet , a korábbi benzinmotorokhoz képest nemcsak kompakt méretében, de rugalmas használatában és takarékosságában is megmutatkozik.

 

Dinamikus teljesítmény, csökkentett fogyasztás!Kisebb üzemanyag igénnyel is elérhető a maximális dinamizmus.


Suzuki Swift 1.0 BoosterJet

A hengerekbe nagy nyomású levegőt szállító turbófeltöltő már alacsony fordulatszám-tartományban is nagy forgatónyomatékot biztosít, így a városi közlekedéstől a sportos országúti autózásig számos helyzetben kitűnően megállja a helyét.  

  
Suzuki Baleno 1.0 BoosterJet

Az 1,8 literes szívómotorokra jellemző forgatónyomatékot ad le, nagyon alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett.  

  
Suzuki Vitara 1.0 és 1.4 BoosterJet

A könnyű, háromhengeres 1.0 Boosterjettel fürge és takarékos, az erőteljes, négyhengeres 1.4 Boosterjettel pedig sportos az autó, még mindig mérsékelt üzemanyag-fogyasztás mellett.

  
Suzuki SX4 S-CROSS 1.0 és 1.4 BoosterJet

Az SX4 S-Cross áramvonalas gépházteteje alatt kétféle közvetlen befecskendezésű turbómotor működhet, és mindkettőt arra terveztük, hogy a lehető leghatékonyabban hasznosítsa az energiát. 

Kérjen Ajánlatot!

Tegye próbára modelleinket!

Vigye el tesztvezetésre!

 


Modellek fogyasztási adatai:

 

Suzuki Swift átlagfogyasztása BoosterJet motorral 4,3-6,4 l/100 km, CO2-kibocsátása vegyes használat mellett: 114 g/km
Suzuki Baleno átlagfogyasztása BoosterJet motorral: 4,9-6,3 l/100 km, CO2 kibocsátása vegyes használat mellett: 105-115 g/km.
Suzuki Vitara – Felszereltségtől és motorizáltságtól függő üzemanyag-fogyasztás vegyes használat mellett: 4,8 - 7,5 l/100 km és CO2-kibocsátás vegyes használat mellett: NEDC szabvány alapján: 121-143 g/km, WLTC szabvány esetében: 139-179 g/km.
Suzuki SX4 S-Cross – Felszereltségtől és motorizáltságtól függő üzemanyag-fogyasztás vegyes használat mellett: 4,7 - 7,5 l/100 km és CO2-kibocsátás vegyes használat mellett: NEDC szabvány alapján: 120-141 g/km, WLTC szabvány esetében: 142-185 g/km.

 

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel