loading

Itt az új Suzuki Jimny!

A Suzuki ezúttal egy igazi terepre termett újdonsággal rukkol elő! Legyen öné a páratlan SUV vezetési élmény most okos megoldásokkal kiegészülve az új Suzuki Jimnyben!

Suzuki Jimny - Kaland önre szabva!

A Jimny megalkotásánál a Suzuki mérnökei azt tartották szem előtt, hogy egy olyan autót hozzanak létre, mely a mindennapos városi közlekedés mellett kiváló útitárs lehet a hétvégi kirándulások, hosszabb nyaralások során is.

Éppen ezért a Jimny nem ismer akadályt!

Ha érdekli modellünk:

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT >>

Suzuki Jimny ajánlat

Semmilyen időjárási- vagy terepviszony, környezeti körülmény nem szabhat gátat ennek a roppantul dinamikus, gyönyörű kialakítású terepjárónak.

Külseje azonnal magával ragadja a tekintetet. Tökéletesen kialakított lökhárítói nem csak formásak és kifinomultak, de remekül védik a kerekeket is minden helyzetben. Szögletes motorháztetejéről is elmondható, hogy nem csak esztétikus, hanem kifejezetten praktikus is, hiszen a vezetőülésből mindig látjuk annak sarkait, így teljesen tisztában lehetünk a terepviszonyokkal.

Fekete belső tere stílusosan visszafogott, megvilágított műszerfali kijelzői sötétben is remekül láthatóak. 7 colos infravörös érintőképernyőjét akár még kesztyűben is kezelhetjük, bőrborítású kormánykerekéről pedig irányíthatjuk a hangrendszert is. 

Csomagtere az ülések lehajtásával bővíthető, így hatalmas rakodási területet kapunk, ráadásul a belső tér számtalan, jól kézre álló tárolóval van ellátva. Legyen öné a Jimny GL verziója akár már 5.695.000 forinttól, vagy válassza a rengeteg extrával felszerelt Jimny GLX-et, most 6.295.000 forinttól!

Ha modellünk felkeltette érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot!

KAPCSOLATFELVÉTEL >>

ÁRAJÁNLATOT KÉREK >>


Az árak tájékoztató jellegűek, ajánlatnak nem minősülnek. További részletekért keresse a márkakereskedésünket!

A gyártó fenntartja a jogot, hogy értesítés nélkül változtasson a színválasztékon, az anyagokon, a felszereltségen és a specifikáción, ezért pontosabb felvilágosításért forduljon hozzánk!

A nyomdai színek csak megközelítően adják vissza az eredeti színt. A honlapon szereplő képek illusztrációk