loading

Fedezze fel SUV ajánlatainkat!

Ismerje meg a Suzuki SUV palettáját! A népszerű Suzuki SX4 S-CROSS és az ÚJ VITARA bármire készen áll kivételes rugalmasságának és határozott SUV megjelenésének köszönhetően.

 Miért válasszon SUV modellt?


A Városi terepjárók népszerűsége folyamatosan nő. Egy autóban egyszerre megtalálható a terepjárő előnyei és a személyautók kényelme. Egyedi előnnyel rendelkezik, hiszen a megemelt üléspozíció a künnyű beszállás mellett jobb kilátást is nyújt a vezetőnek. További előnye még, hogy aszfalton ugyanolyan élvezet vele autózni, mint terepen. Újgenerációs motorja magabiztos teljesítményt kínál és megújult design-jával olyan merész kiállású, amilyen egy crossover csak lehet. 

 SX4 S-CROSS már 4.140.000 Ft-ért!A Suzuki SX4 S-CROSS egyszerre elegáns, de mégis terepes. Termetes, de mégis keveset fogyaszt. Minden szempontból kiváló, mégis megfizethető.
 


5 érv az SX4 S-CROSS mellett:

  1. Elegáns, nagyautós benyomást nyújt. Nem fogják kinézni az Operaházból sem.

  2. Meglepően alacsony fogyasztás. Nem csak papíron.
  3. Igazi terepjáró. A kényelmi funkciók és a megnyerő design nem mentek a terepes képességek rovására.

  4. Tágas, kényelmes utastér. Elől és hátul egyaránt.

  5. Verhetetlen ár-érték arány. Kérjen személyre szabott árajánlatot, és meglátja!


Érdekli a modell?  Kérjen személyre szabott árajánlatot!
Árajánlat kérése


Győződjön meg személyesen az SX4 S-CROSS erényeiről!
Tesztvezetés

 

Fedezze fel az SX4 S-CROSS-t!

 

Suzuki Kőnig Kapcsolat SUZUKI SX4 S-CROSS Árlista

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk. A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel kereskedésünket.